Udvalgte eksperter

Her er et bredt udsnit af SEGES Innovations fagfolk og eksperter, du kan interviewe som kilder til en historie i medierne. Vores eksperter deler også gerne ud af nyeste viden og resultater som oplægsholdere på konferencer, events, webinarer mv.

Kontakt vores presseansvarlige Malene Grouleff på magr@seges.dk/ +45 21708092, hvis du leder efter en ekspert, der ikke findes på listen nedenfor. Ønsker du et oplæg fra vores eksperter, så kan du finde inspiration her.

Bæredygtighed og klima

profile

Alice Thoft Christensen

Afdelingsleder

atch@seges.dk

Planter & Miljø

+45 23 84 34 13

Klima, pyrolyse og biokul

Alice Thoft Christensen har været i SEGES Innovation siden 2020. Alice er afdelingsleder for ”Planteernæring” og arbejder med opgørelser af drivhusgasemissioner og implementering af klimavirkemidler i marken.

Profil på LinkedIn

profile

Peter Langborg Wejse

Afdelingschef

pelw@seges.dk

Center for Klima & Bæredygtighed

+45 20 25 58 39

Klima og bæredygtighed, grøn omstilling af landbruget; klimavirkemidler

Peter Langborg Wejse, Klimachef og leder af Center for Klima & Bæredygtighed, SEGES Innovation, som har stor ekspertise i livscyklusanalyse og desuden samler klima- og bæredygtighedsviden og -initiativer på tværs af SEGES’ fagfelter.

Profil på LinkedIn

profile

Søren Bisp

Chefkonsulent

sobi@seges.dk

Strategi & Vækst

+45 21 78 97 77

ESG, samfundsansvar, cirkulær produktion

Søren er uddannet cand.merc.int. og ph.d. og har mere end 25 års erfaring med fødevarer, detailhandel og bæredygtig udvikling.

Profil på LinkedIn

Data og digitalisering

profile

Mikkel Bernt Buchvardt

Director, Data & Analytics

mibb@seges.dk

Digital

+45 23 42 72 97

Datascience-, AI- og Machine Learning-teknologier

Mikkel Bernt Buchvardt er Director for Data Analytics i SEGES Innovation P/S. Mikkel har en baggrund som skibsfører og Søofficer fra Forsvaret med efterfølgende uddannelse i erhvervspsykologi fra CBS og Software Engineering fra ITU. Mikkel har stor erfaring både som udførende programmør, som produktudvikler og som leder. Som en af få personer i DK har Mikkel udviklet og sat flere AI systemer i produktion – med succes. 

Profil på LinkedIn

Planter og miljø

Kvæg

Grise

Heste

Fjerkræ

Økonomi og tendenser

profile

Klaus Kaiser

Erhvervsøkonomisk chef

kak@seges.dk

Ledelse & Økonomi

+45 20 13 51 75

Landbrug & økonomi: Data, tal og statistik, prisudvikling, strukturudvikling

Klaus har været erhvervsøkonomisk chef på SEGES Innovation P/S siden 2009. Klaus kom til SEGES Innovation fra den finansielle sektor, hvor han som blandt andet cheføkonom og afdelingsdirektør havde arbejdet ca. 20 år med nationaløkonomi, brancheøkonomi og finansielle markeder.

Profil på LinkedIn

Ledelse og arbejdsmiljø

profile

Ivan Damgaard

Chefkonsulent

ivd@seges.dk

Strategi & Vækst

+45 29 16 31 34

Ledelse, strategi og vækst i landbruget

Ivan er uddannet Skov & Landskabsingeniør og civiløkonom HD-R og har mere end 30 års erfaring med virksomhedsledelse, lederskab, risikoledelse og eksekvering i teori og praksis.

Profil på LinkedIn