Vores arbejdsplads

Høj grad af fleksibilitet

Alle medarbejdere har som udgangspunkt en kontorplads, og vi værdsætter at være sammen fysisk. Nogle medarbejdere er på kontoret dagligt, andre kører på landevejen eller arbejder på distancen og tjekker ind på delekontorer. Vi samarbejder og mødes på tværs af lokationerne, og vi udnytter de digitale muligheder for at arbejde på distancen, når det giver mening.

Vi tilbyder en høj grad af fleksibilitet og autonomi i arbejdsplanlægningen, og til gengæld forventer vi din opbakning og fleksible indstilling, når der er behov for det.

Balance i livet

Vi ønsker, at der skal være balance i arbejdsliv og privatliv. I perioder skal der være fart på karrieren og de faglige udfordringer, og i andre perioder er der behov for at være til stede i familielivet.

I SEGES Innovation understøtter vi din udvikling og dine ønsker, så det matcher din situation. Vi vil ikke lægge skjul på, at vi i perioder har travlt. Det sker, når innovations- eller it-projekter nærmer sig deres afslutning, når store events løber af stablen, eller når kunderne efterspørger vores ekspertise. Men vi er gode til at samarbejde, hjælpe og støtte hinanden, så vi kommer i mål.

Sundhed og trivsel

Sundhed og trivsel går hånd i hånd. Vi skal som medarbejdere trives og have det godt, både socialt, fysisk og mentalt. Vi er en kultur, hvor vi tager hånd om hinanden som kolleger, derfor er den gode omgangstone og meningsfriheden en vigtig prioritet for os. 

Vi har en lige fordeling mellem kønnene både blandt medarbejdere og i ledelseslagene, og der er lige nu fem generationer på arbejdspladsen. Det giver os en mangfoldighed og en rummelighed, som bidrager til en god kultur, hvor det er trygt at være, og hvor der er gensidig respekt og tillid. 

Den fysiske sundhed er vigtig – derfor opfordrer vi til bevægelse i arbejdstiden og støtter medarbejdernes initiativer til holdsport eller andre fysiske aktiviteter. Vi har massageordning og naturligvis en attraktiv sund-hedsforsikring med mulighed for behandling i det private.

Vi kan også godt lide at være sammen i mere uformelle rammer. Derfor er der forskellige arrangementer gennem året som sommerfest, udflugter, DHL-stafet, fyraftensbar, brætspilsaftner, julefrokost og meget andet. Vores aktive personaleforeninger tilbyder også en række aktiviteter, hvor vi kan mødes uformelt efter arbejde.

Sund mad – og forkælelse

Kantine

Vi føler os forbundet til produktionen af fødevarer og har en naturlig interesse for mad og gode råvarer. Vi lægger vægt på at give vores medarbejdere mulighed for at spise sundt og varieret i hverdagen og har fokus på bæredygtighed, økologi og at mindske madspild.

I vores kantiner bliver vi udfordret til at prøve nye smage og madtrends, men der er også plads til fortolkninger af den gode danske mad. Som medarbejder kan du forkæle dig selv eller familien med friskbagt brød til weekenden eller take-away menuer, når aftensmaden skal være nem og sund.

Vi arbejder med afsæt i vores værdier 

I SEGES Innovation tilbyder vi dig en karriere med mening. Vores innovation gør en forskel for mange i hverdagen og på den lange bane. I vores daglige arbejde leder og samarbejder vi ud fra tre grundlæggende værdier: Mod, hjerte og dybde. Som virksomhed arbejder vi målrettet med at sikre høj grad af trivsel, engagement, motivation og et godt arbejdsmiljø for alle. SEGES Innovation ønsker at være en attraktiv arbejdsplads, der kan tiltrække og udvikle dygtige medarbejdere.
Omgangstonen hos os er uformel, organisationen er flad, og vi har fokus på at udvikle medarbejderne både fagligt og personligt, så vi er klædt på til at løse de innovative og udfordrende opgaver, der er en del af hverdagen.

Vores værdier