Udvikling

Medarbejderne er vores væsentligste og vigtigste aktiv. Vi har både brug for de skarpeste hjerner med dyb faglig indsigt og brede kompetencer.

Samtale i grisestald

Vores medarbejdere brænder for at arbejde med den grønne omstilling og fremtidens bæredygtige fødevarer – og bliver inspireret af nye muligheder. Uanset om du er erfaren og på jagt efter den næste udfordring, eller om du er studerende med drømme om at påvirke fremtiden, så er der plads til dig på holdet. 

I SEGES Innovation er der mange forskellige typer arbejdsopgaver og jobfunktioner. Det betyder, at alle kan gøre karriere i vores virksomhed, uanset om du har en akademisk uddannelse, er en solid praktiker eller mestrer det administrative arbejde. Det vigtigste er, at du ønsker at udvikle dig både fagligt og personligt.

Vi mener, at karriere handler om den vej, du følger i dit arbejdsliv. Det kan inkludere at skifte job, tage uddannelse, få større ansvar eller lære af dine daglige opgaver, samarbejder og erfaringer. 

I SEGES Innovation kan din karriere gå i mange forskellige retninger, og vi ser karriere i et bredt perspektiv. Du kan specialisere dig inden for et bestemt område, skifte mellem forskellige funktioner og områder eller måske blive leder.