Rekrutteringsproces

De fleste rekrutteringer starter med et stillingsopslag på vores karriereside og på relevante job-portaler. Kontaktperson vil være den ansættende leder, som gerne besvarer de spørgsmål, du måtte have til stillingen.

Ansøgninger til ledige stillinger

Alle ansøgninger til ledige stillinger i SEGES Innovation skal sendes elektronisk via vores jobportal. Du får med det samme besked om, at din ansøgning er modtaget.

Uopfordrede ansøgninger

Hvis du ikke finder en ledig stilling, der har din interesse, kan du søge uopfordret eller oprette en jobagent her

Rekrutteringsproces

Annoncering

Vi annoncerer alle ledige stillinger på vores jobportal og supplerer med relevante eksterne jobdatabaser, digitale medier og fagblade.

Screening

Rekrutterende leder er ansvarlig for at screene ansøgningerne og udvælger potentielle kandidater, der  inviteres til første samtale. Lederne kigger efter relevante faglige kvalifikationer, erfaringer og kompetencer, der matcher jobkravene.

Første samtale

Vil normalt være et møde af 1 times varighed, men det kan også være enten et telefoninterview eller et videomøde. Formålet med samtalen er, at du som kandidat til stillingen får kendskab til jobbet og mulighed for at præsentere dig selv. Lederen får mulighed for at danne sig et indtryk af dine kvalifikationer, motivation og vurdere om der er et match til jobbet. Foruden den ansættende leder kan der også deltage en kollega fra afdelingen eller en konsulent fra Mennesker & Kultur.

Anden samtale

Hvis du går videre til anden samtale, skal du forud for samtalen udfylde personprofil og en test af dine færdigheder. Profilen kortlægger dine præferencer ift. jobbet ligesom din arbejdsstil- og metode undersøges. Der kan også være en case eller en opgave, du skal løse inden eller under samtalen. I samtalen deltager altid den ansættende leder og en konsulent fra Mennesker & Kultur, som vil gennemgå profilen med dig. Der vil også være mulighed for at afstemme forventninger til løn, ansættelsesvilkår og startdato.

Referencer og baggrundstjek

Forud for evt. ansættelse vil vi normalt indhente referencer fra tidligere ansættelser. Dette sker kun med din forudgående accept. 

Ansættelse

Hvis du bliver valgt som den bedst egnede kandidat, vil den ansættende leder kontakte dig med et tilbud om ansættelse. Du har mulighed for at acceptere, forhandle eller afvise tilbuddet.

Uddybning af afslag

Bliver du ikke inviteret til samtale, vil du få afslag på mail. Du er altid velkommen til at kontakte den ansættende leder, hvis du ønsker at få uddybet et afslag. Har du været til første eller anden samtale, vil den ansættende leder kontakte dig pr.  telefon.

Onboarding

Det er vigtigt for os, at du kommer godt i gang, derfor følger du et onboarding-program, hvor du bliver introduceret til såvel kolleger, som systemer, organisation, forretningsområder og kultur. Lederen har fra ansættelsens start hyppige opfølgningssamtaler med dig, hvor dine opgaver og rammer drøftes og justeres, og hvor I taler om, hvordan du trives.