Karrierehistorier - jeg arbejder i SEGES Innovation, fordi … 

Mød tre medarbejdere, der på forskellige måder har skabt en spændende karriere i SEGES Innovation.

Helle Lahrmann har igennem årene været med til at udvikle og forme sine arbejdsopgaver. Med en specialiseret grisebaggrund og mange års arbejde inden for området, har hun i dag en generalist-rolle som projektleder på flere klima- og bæredygtighedsprojekter, hvor hun bl.a. kombinerer sine kompetencer inden for projektledelse og sit kendskab til dansk landbrug fra griseområdet med udviklingen af grønne digitale løsninger, f.eks. ESGreenTool.

Rikke Lykke Eriksen startede som praktikant i SEGES Innovation og endte med en fastansættelse i afdelingen for Planter & Miljø efter færdiggjort studie. Her kombinerer hun i dag sin passion for både klima og landbrug og bidrager til udviklingen af løsninger til at reducere landbrugets klimaaftryk.

Thomas Andersen startede sin karriere i SEGES Innovation som landbrugsfaglig ekspert inden for får og geder og har i løbet af årene bevæget sig ind på kvægområdet og efterfølgende mere ind i det digitale område. I dag er han Product Owner for et digitalt team, hvor han bringer sin landbrugsfaglige viden i spil ifm. udviklingen af digitale løsninger, som hjælper landmanden i sin hverdag.

Vil du også have et IT-job med mening

SEGES Innovation står bag en række digitale løsninger, som hjælper danske landmænd og fødevareproducenter med at blive mere bæredygtige og stå stærkere i den globale konkurrence. 

Sammen udvikler og driver vi bl.a. mere end 20 digitale produkter, som benyttes af 35.000 kunder.  

Læs om at arbejde i SEGES Digital